Op maat gemaakt

Trainingen en Lean-certificering

Het enthousiasme om te verbeteren creëren we in trainingen. De trainingen worden op maat gemaakt voor uw (zorg)organisatie. We laten daarbij de training aansluiten op uw strategische doelstellingen. Kennis wordt op een ludieke manier overgebracht. Vaak in de vorm van speciaal ontwikkelde games. In een training werken we met kleine groepen tot 8 deelnemers. De training vindt plaats op uw locatie. De reden, later in de training gaan we ook aan de slag met een optimalisatie op de werkvloer. We gaan daarbij voor impact binnen uw organisatie!

Certificering

Succesvolle trainingen worden afgesloten met een officieel Lean-certificaat (ASQ-standaard). Deze certificering verzorgen we in samenwerking met een onafhankelijk certificeringsbureau. We bieden daarbij onderstaande certificering aan.

Lean yellow belt

Lean orange belt

Lean green belt

De trainingen worden dus op maat gemaakt en daarmee aangepast aan het kennisniveau van uw medewerkers. Graag brengen we ook uw eigen casussen in, zodat trainingen goed aansluiten op actuele vraagstukken binnen de organisatie.